Golfpaket i Stockholm

Att spela golf i Stockholm var tidigare ganska komplicerat och få förunnat. De senaste tjugo åren har det dock byggts en massa nya golfbanor, både lyxanläggningar samt fler pay and play banor. Även när det gäller boende finns det något för i princip alla. Det är dock inte så många hotell i Stockholm, rent procentuellt, som samarbetar med golfklubbar och erbjuder fördelaktiga golfpaket. Det finns dock ett några stycken.

Vilka golfbanor man planerar att spela i Stockholm beror till viss del på ekonomin. Fina golfbanor som exempelvis Salem golfklubb har en greenfee på 400 kronor på helgerna medan Bro Hof Slott Golf Club kostar 1800 kronor. Att göra lite efterforskning om vilka golfbanor som är mest prisvärda kan därför vara smart. Det golfbanor i Stockholm som generellt sätt rankas som de bästa brukar vara Bro Hof Slott Golf Club, Kungsängens golfklubb, Ullna golfklubb och Bro Bålstad golfklubb. Det finns dock säkert ett 30-tal golfbanor som skulle kunna konkurrera om en topp 5 plats. Just det stora utbudet av golfbanor tillsamman med allt annat du kan göra i Stockholm gör det till ett intressant ställe att boka sin nästa golfresa till.

kungsangen_04

Om du planerar att boka ett golfpaket i Stockholm kan det vara en bra tid att göra det under semesterveckorna. De flesta stockholmare har lämnat staden och många golfbanor har det tufft att fylla alla tider. Därför erbjuder många golfbanor i Stockholm en kraftigt reducerad greenfee under juli månad. Du kan på grund av detta spela flera riktiga toppbanor för en relativt billig penning.

Annonser
%d bloggare gillar detta: