Golfpaket i Skåne

Skåne är det landskap som har flest (och kanske bäst) golfbanor i Sverige. Självklart beror det delvis på det mildare klimatet. I Skåne är det flera golfklubbar som faktiskt har sina golfbanor öppna hela året. För många som bor lite längre norrut är Skåne det ideala stället att både börja och sluta sin golfsäsong. Just på grund av att det finns så många golfbanor i Skåne gör att det finns flera olika attraktiva golfpaket för den hängivne golfaren. Nedan ger hittar du ett par förslag:

Golfpaket Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och det finns något att göra för praktiskt taget vem som helst. Gott om golfbanor finns det också. Det kanske mest kända nära Malmö är Ljunghusen golfklubb och Falsterbo Golfklubb. Att hitta ett bra hotell i Malmö bör inte vara något problem.

Golfpaket Helsingborg

Skåne näst största stad är en många den bästa när det möjligheter att spela bra golf. Vasatorps golfklubb rankas högt av det flesta och Rya golfklubb är också en favorit bland många golfare. De som gillar linksgolf beger sig till Viken för att spela Helsingborgs golfklubb. Även i Helsingborg finns det gott om golfhotell.

Golfpaket Båstad

Båstad är framför allt en sommarstad. De som gillar golf kan dock åka hit även under lågsäsong. Båstad golfklubb har 2 riktigt bra banor och Torekovs golfklubb rankas ofta i toppen av rankingar av Sveriges bästa golfbanor. Åker man till Båstad under semesterveckorna för att spela golf är det bäst att man är ute i god tid för att boka sitt hotell.

Golfpaket Österlen

På Skånes östra sida finns kanske inte lika många golfbanor men det finns ett par pärlor. Österlens golfklubb erbjuder två bra banor och Degeberga är en av Sveriges mest orginella golfbanor. Boende på Österlen kan vara lite knepigt även om det finns ett stort utbud av pensionat.

Annonser
%d bloggare gillar detta: