Golf på Irland

Irland har blivit ett allt mer populärt resmål för oss svenskar och speciellt för oss som spelar golf. Den ”gröna ön” har massor av bra golfbanor och det går att flyga till Dublin med exempelvis Ryanair för riktigt bra priser. Säsongen för golf på Irland är i princip året om men det är självfallet lite kallare under perioden december till februari. Tyvärr regnar det en hel del på Irland så var säker på att du packat ner regnstället i bagen.

Irlands golfbanor är utsprida mer eller mindre över hela ön men den finns något fler i området kring Dublin. Flera av golfbanorna här rankas väldigt högt även internationellt och konditionen är i regel betydligt bättre än på svenska golfbanor. Av alla Irlands Golfbanor är det dock en som är lite extra speciell och det är K Club.

K Club

K Club, eller Kildare Hotell and Golf Club som klubben egentligen heter, ligger en bit utanför Dublin och var värd för Ryder Cup 2006. Anläggningen har två fantastiska banor och har även ett av Irlands finaste hotell. Att bo på hotellet är inte direkt billigt så om du vill spara pengar går det alldeles utmärkt att bo på ett hotell i Dublin. Se dock till att besöka hotellet på K Club och missa inte äta på restaurangen om din ekonomi tillåter det.

K Club Dublin Irland

Externa resurser

K Clubs officiella hemsida
http://hotelldublin.se/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: