Golfhotell Malmö – Best Western Mäster Johan

I våras startade vi golfsäsongen med en långhelg i Malmö. Tror att det var den andra veckan i april så det var ganska kallt men det flesta banorna runt Malmö hade redan haft öppet ett par veckor. Vi fick hotellet Mäster Johan rekommenderat som boende och det var verkligen riktigt schysst. Hotellet ligger när lilla torget i Malmö som enligt mig är det bästa området i staden. Rummen var bra men framför allt hade de en riktigt grym frukost. Servicen och personalen får också med beröm godkänt.

Gällande golfen har Mäster Johan samarbeten med flera bra golfbanor. Vi valde att spela på Bokskogens golfklubb, Ljunghusens golfklubb och Flommen golfklubb. Tyvärr hade de inget samarbete med Falsterbo golfklubb som jag annars gärna hade spelat. Av de golfbanor vi spelade tycker jag nog att Ljunghusen hade den mest utmanande golfbanan. Kändes som en riktig linksbana med havet i närheten och hårda kortklippta fairways. Flommens golfbana var också en upplevelse. Har aldrig varit med om så mycket vatten på en golfbana. Tyvärr var det även lite väl dåligt väder för att det skulle kännas ok. Får jag chansen spelar jag gärna Flommen igen. Bokskogen får nästan toppbetyg. Jättefin golfbana med trevligt klubbhus och atmosfär. Vi spelade gamla banan men jag skulle gärna spela deras nya också.

På det stora hela var vi alla jättenöjda med vårt golfpaket. Trevligt boende på bästa stället i stan plus spel på riktigt schyssta golfbanor som dessutom var i bra kondition. Kan inte bli så mycket bättre.

Annonser

3 responses to this post.

 1. Posted by Anders on oktober 19, 2009 at 8:44 e m

  Om ni ska spela golf i Malmö-området kan jag rekommendera Rönnebäcks golfklubb. Fantastisk bana med extremt trevlig personal.

  Svara

  • Posted by Christoffer on mars 23, 2010 at 9:42 e m

   Nä, skippa Rönnebäck. Överarbetad, knepig layout. Visserligen bra kondition och serviceinriktad personal.

   Hål 10 och 11 är bara konstiga och det tolfte är ett av de sämsta hålen jag spelat (tillsammans med hål 3 på Kyssinge och hål 10 på Möre).

   Åk hellre lite längre bort till Tegelberga.

   Svara

 2. Hallå! Barsebäck någon? Antagligen Sveriges bästa golfbana.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: